puffy05

Direktlänk till inlägg 18 april 2015

En vår promenad med matte och hennes syster

Av Bibbelpuff - 18 april 2015 11:45

Idag var det så   vackert väder ute   tyckte bibbelpuff och hennes syster så vi tog en promenad i dröm parken, prata dom om att den heter det blev promenad och något konstigt jag inte har varit med om förut det kallades dogparkour (balansträning och stärkande självförtroende) eller något i den stilen jag fick hoppa upp på bänkar stenar m.m jag tyckte det var roligt och och matte bar på något svart och stort tror de kallas kamera och tog bilder på blommor, tror jag det kallas och jag fick vara med på nästan alla bilder. Jag träffa andra hundar där som jag ville leka med men jag fick inte leka för bibbelpuff eller hennes syster så de blev lite tråkigt då började vi med balans och sånt, såg då vatten och passa på att bada lite i en å, jag behövde verkligen svalkas av men de tyckte inte bibbelpuff om, men vad ska man göra om man vill svalka av sig.Vi fortsatte promenaden sen på någon typ av marknad,  förstår inte vad som var roligt för dom men det var jobbigt och kanske lite roligt, som sagt jag fick ju inte hälsa på så många hundar. Bibbel puff tyckte det verkade bra med miljö ombyte, jag såg många bilar människor och hundar, när jag kom hem var jag alldeles trött. Här kommer lite bilder från parken idag:

       

Liz och jag                                                                Provade balansen på en parkbänk.

       

Liz och jag igen på parkbänken  Sen provade vi även balansen på en fåtölj och bord av sten

       

samma här

     

:)

       

balans på bänken              Blommor                       Vi provar balans på ett smalt staket.

     

Balans på de smala staketet med fina blommor i bakrunden

       

Lite fotografering :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 16:00

Jaha nu bar de av hemåt med husse för matte skulle visst vara kvar ett tag till och övningsköra med hennes pappa och så träffade hon visst några bekanta till sig och hennes familj oxå sen kom hon hem någon gång på kvällen och då var vi alla sam...

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 01:30

.....kom mattes mamma och pappa och hämtade oss allihop från mattes mormor, de var ganska skönt och först släppte vi av brorsan (www.caddie.bloggagratis.se) och hans matte sen släppte vi av en som vi känner i fjärdhundra och sen kom vi tillslut...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 23:45

Jaha då börjar de smällandes med raketer men vi var många hundar och de kändes ändå ganska tryggt.. Vi var hos mattes mormor.. ...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 10:30

.....hämtade på fm. tydligen skulle jag få bo hos mattes mormor under nyår p.g.a matte och husse skulle fira nyåret hos några kompisar till dom och där får inte hundar vara så då fick jag åka till mattes mormor och där hörde jag att de var två sm...

Av Bibbelpuff - 26 december 2013 19:45

Nu har matte och husse kommit hem. Ganska skönt men har ju oxå haft de bra hos mattes mamma, ja där fick jag bo under tiden dom var bortresta..   ...

Presentation


Jag på en sten med min favorit boll i mun.
fotograf:Lizetté

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ puffy05 med Blogkeen
Följ puffy05 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se