puffy05

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2013

Fotografering höstbilder+ en höst prom..

Av Bibbelpuff - 25 oktober 2013 14:45

Idag tog matte, jag, brorsan (www.caddie.bloggagratis.se) och hans matte en prom.

i skog och ut på ett gärde, vi fick springa lösa på gärdet sen ett bra tag och vi fotades

då en del..

Sen efter en stund rörde vi oss hemåt hemma utanför brorsans matte lägenhet tog vi ännu

fler höst bilder och sen gick vi hem till oss och brorsan och hans matte gick hem till sig.


bilder..

       

Jag på en sten vid gärdet. Tittar förundrat efter matte, här med                  såg matte sen och lade mig ner.

       

Här som ovan                  satte upp mig på en sten igen, här med        och nästa bild med.

       

Brosan högst upp och jag ner i, jag med min favorit bol i mun, brosan högst upp och jag nere, uuuh de här var

lite läskigt men de gick.

       

Brorsan och jag igen,      jag igen med min favorit boll i mun, igen på stenarna och här med.

       

på stenen igen med favorit bolen i munnen..         Här ligger jag och hämtar mig en stund efter en lekstund.

     

Jag och brorsan tsm brorsan ligger och hämtar sig efter en lekstund och jag sitter och kollar på matte.

       

Då har vi då kommit hem från gärdet och nu fotas de höstbilder vid ett ställe utanför brorsans hem.

       

Brorsan och jag blev ombedda att ligga i löven,     här med för att få bra och härliga höstbilder.

       

Ännu fler härliga höstbilder..                                 Här fick vi till och med solens strålar, matte jag och brorsan.

     

matte jag och brorsan igen, jag och brorsan,        här med.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

22 december 2013 13:56

Vilka fina hundbilder :)

Vill bara tipsa om att jag har en tävling på min blogg där man idag fram till 24.00 har chans att vinna en hudvårdsprodukt värd 200 kr. Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar till inlägget att du är med.

http://www.annasrum.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bibbelpuff - 18 april 2015 11:45

Idag var det så   vackert väder ute   tyckte bibbelpuff och hennes syster så vi tog en promenad i dröm parken, prata dom om att den heter det blev promenad och något konstigt jag inte har varit med om förut det kallades dogparkour (balansträning och ...

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 16:00

Jaha nu bar de av hemåt med husse för matte skulle visst vara kvar ett tag till och övningsköra med hennes pappa och så träffade hon visst några bekanta till sig och hennes familj oxå sen kom hon hem någon gång på kvällen och då var vi alla sam...

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 01:30

.....kom mattes mamma och pappa och hämtade oss allihop från mattes mormor, de var ganska skönt och först släppte vi av brorsan (www.caddie.bloggagratis.se) och hans matte sen släppte vi av en som vi känner i fjärdhundra och sen kom vi tillslut...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 23:45

Jaha då börjar de smällandes med raketer men vi var många hundar och de kändes ändå ganska tryggt.. Vi var hos mattes mormor.. ...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 10:30

.....hämtade på fm. tydligen skulle jag få bo hos mattes mormor under nyår p.g.a matte och husse skulle fira nyåret hos några kompisar till dom och där får inte hundar vara så då fick jag åka till mattes mormor och där hörde jag att de var två sm...

Presentation


Jag på en sten med min favorit boll i mun.
fotograf:Lizetté

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ puffy05 med Blogkeen
Följ puffy05 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se