puffy05

Direktlänk till inlägg 1 mars 2013

Goddag på er..

Av Bibbelpuff - 1 mars 2013 12:30

Idag vet ni idag var de fullfart på matte och nuvarande husse och även lite stress,

dom skulle tydligen flytta grejer och sig till ett nytt ställe, så jag packades in i bilen

åkte iväg en bit och kom till ett ställe. Packades ur och släpptes in på de nya stället som visa sig

vara deras nya lägenhet som de sa det, lådor packades in möbler packades in m.m sen efter en stund dök

lilla Tyko upp och även tjejkompisen Meja, men hon fick stängas in i ett rum och Tyko sprang ut i köket

och lade sig där på soffan och jag ja jag lade mig i hallen där jag tror jag minst var ivägen. Efter ett tag

när allt verkade klart eller nästan i alla fall då gick jag och undersökte och såg att de var större än där

jag bodde förut de var roligt men sen gick jag och lade mig i hallen igen. Sen kom mattes andra syster

och hälsa på ett tag de var roligt. Sen framåt kvällen börja alla åka hem och mattes syster gick

oxå hem, hon bodde visst inte så långt ifrån hörde jag. de var roligt och höra för då träffar jag kanske

brorsan oftare i alla fall de börja närma sig kväll och hemgång för alla så matte jag och husse tog de lugnt och sen gick vi lade oss i våran nya lägenhet.

Godnatt allihop


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bibbelpuff - 18 april 2015 11:45

Idag var det så   vackert väder ute   tyckte bibbelpuff och hennes syster så vi tog en promenad i dröm parken, prata dom om att den heter det blev promenad och något konstigt jag inte har varit med om förut det kallades dogparkour (balansträning och ...

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 16:00

Jaha nu bar de av hemåt med husse för matte skulle visst vara kvar ett tag till och övningsköra med hennes pappa och så träffade hon visst några bekanta till sig och hennes familj oxå sen kom hon hem någon gång på kvällen och då var vi alla sam...

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 01:30

.....kom mattes mamma och pappa och hämtade oss allihop från mattes mormor, de var ganska skönt och först släppte vi av brorsan (www.caddie.bloggagratis.se) och hans matte sen släppte vi av en som vi känner i fjärdhundra och sen kom vi tillslut...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 23:45

Jaha då börjar de smällandes med raketer men vi var många hundar och de kändes ändå ganska tryggt.. Vi var hos mattes mormor.. ...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 10:30

.....hämtade på fm. tydligen skulle jag få bo hos mattes mormor under nyår p.g.a matte och husse skulle fira nyåret hos några kompisar till dom och där får inte hundar vara så då fick jag åka till mattes mormor och där hörde jag att de var två sm...

Presentation


Jag på en sten med min favorit boll i mun.
fotograf:Lizetté

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ puffy05 med Blogkeen
Följ puffy05 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se