puffy05

Direktlänk till inlägg 2 juni 2011

Hej på er!!

Av Bibbelpuff - 2 juni 2011 11:00

Idag fick jag vara med om ngt rätt nytt... Matte tog med mig, brorsan och brorsans matte på till en buss, de var lite konstigt, för våra mattar bar på var sina stora blå kassar på väg mot den s.k bussen hmm undrar vad dom har hittat på nu då?

Jaja vi får väl veta de tidsnog... när bussen väl kom klev mattarna på med sina stora blåa kassar satte oss på bussen och bar iväg mot fjärdhundra när bussen stanna i fjärdhundra klev mattarna ut hmm?? och bara stod och vänta, inte vet jag vad dom vänta på men men  dom vänta i alla fall.. sen kom helt plötsligt en til buss

som vi klev på hmm men jag tyckte ju nyss att vi klev av än men men vi kunde väl lika gärnat stannat kvar på den andra bussen.. men men de dög inte så då klev vi på den andra bussen och så åkte vi vidare... efter ett bra tag stanna bussen och då i enköping (de känner jag till i alla fall)  vi klev av bussen och så gick vi mot något ställe  där de var massa bilar parkerade eller några i alla fall..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bibbelpuff - 18 april 2015 11:45

Idag var det så   vackert väder ute   tyckte bibbelpuff och hennes syster så vi tog en promenad i dröm parken, prata dom om att den heter det blev promenad och något konstigt jag inte har varit med om förut det kallades dogparkour (balansträning och ...

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 16:00

Jaha nu bar de av hemåt med husse för matte skulle visst vara kvar ett tag till och övningsköra med hennes pappa och så träffade hon visst några bekanta till sig och hennes familj oxå sen kom hon hem någon gång på kvällen och då var vi alla sam...

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 01:30

.....kom mattes mamma och pappa och hämtade oss allihop från mattes mormor, de var ganska skönt och först släppte vi av brorsan (www.caddie.bloggagratis.se) och hans matte sen släppte vi av en som vi känner i fjärdhundra och sen kom vi tillslut...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 23:45

Jaha då börjar de smällandes med raketer men vi var många hundar och de kändes ändå ganska tryggt.. Vi var hos mattes mormor.. ...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 10:30

.....hämtade på fm. tydligen skulle jag få bo hos mattes mormor under nyår p.g.a matte och husse skulle fira nyåret hos några kompisar till dom och där får inte hundar vara så då fick jag åka till mattes mormor och där hörde jag att de var två sm...

Presentation


Jag på en sten med min favorit boll i mun.
fotograf:Lizetté

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ puffy05 med Blogkeen
Följ puffy05 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se