puffy05

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Långprom. igen wiie...

Av Bibbelpuff - 11 oktober 2010 08:15

Idag fick jag följa med på långprom. en gång till jätteroligt vi gick hemifrån och upp mot stallet först, när vi var framme vid stallet fick jag och mina kompisar gå in i en box en stund medans stormatte och mellan matte släppte ut några hästar, vi lekte en del i den boxen hehe de var skoj efter en liten stund kom de tillbaks in i stallet och då tog stormatte med mig och Meja ut och gick då mot travbanan förbi ena lösdriften och så vidare mot och in mot travbanan och inne på travbanan lekte jag och Meja i kopplets längd de var lite skioj faktiskt men sen puttade Meja till mig en sväng när vi lekte där så jag fick lite ont väl ute ur travbanan så kom vi framtill gräsvägen där lösdriften gick förut och så kom vi ut på en fin skogsväg och den skogsvägen går förbi stormatte och mellan mattes hästar, stannade till där en stund och sen gick vi vidare tillbaks mot stallet och väl tillbaks i stallet band stormatte oss medans hon städade boxarna, sen kom mellan matte in med två av hästarna från hagen utan förvarning så Meja (www.meyamoja.bloggagratis.se) började skälla på dom när dom kom in och jag blev lite skraj men sen vart jag lugn och mattarna sa en del saker till varandra men jag orkade inte lyssna på dom om ni skulle vilja veta vad dom sa så står de på adressen ovan.. efter att dom pratat klart så gick Meja med stormatte hemåt,efter ett tag så kom bara stormatte tillbaks och mellan matte satte in mig och brorsan i en box igen och sen red dom iväg och kom inte tillbaks förän efter en lång lång stund kändes som evigheter men de var säkert bara... va e de nu mattarna brukar kalla de, jo just ja ett par timmar så de tog säkert bara ett par timmar innan de var tillbaks och då fixade dom sina hästar och sen gick vi hemåt, de var roligt, väl hemma lade sig jag och Caddie och sov de var skönt och avkopplande har ju varit med om en del idag.. god fortsatt f.m

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bibbelpuff - 18 april 2015 11:45

Idag var det så   vackert väder ute   tyckte bibbelpuff och hennes syster så vi tog en promenad i dröm parken, prata dom om att den heter det blev promenad och något konstigt jag inte har varit med om förut det kallades dogparkour (balansträning och ...

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 16:00

Jaha nu bar de av hemåt med husse för matte skulle visst vara kvar ett tag till och övningsköra med hennes pappa och så träffade hon visst några bekanta till sig och hennes familj oxå sen kom hon hem någon gång på kvällen och då var vi alla sam...

Av Bibbelpuff - 1 januari 2014 01:30

.....kom mattes mamma och pappa och hämtade oss allihop från mattes mormor, de var ganska skönt och först släppte vi av brorsan (www.caddie.bloggagratis.se) och hans matte sen släppte vi av en som vi känner i fjärdhundra och sen kom vi tillslut...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 23:45

Jaha då börjar de smällandes med raketer men vi var många hundar och de kändes ändå ganska tryggt.. Vi var hos mattes mormor.. ...

Av Bibbelpuff - 31 december 2013 10:30

.....hämtade på fm. tydligen skulle jag få bo hos mattes mormor under nyår p.g.a matte och husse skulle fira nyåret hos några kompisar till dom och där får inte hundar vara så då fick jag åka till mattes mormor och där hörde jag att de var två sm...

Presentation


Jag på en sten med min favorit boll i mun.
fotograf:Lizetté

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ puffy05 med Blogkeen
Följ puffy05 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se